Lansare MariposaIndustrial.ro – magazin online de producție și personalizare produse textile

MARIPOSA AMC ART lansează magazinul online MariposaIndustrial.ro, magazin online ce are ca obiectiv furnizarea de produse textile în regim B2B și retail. Noul concept de vânzare a produselor înglobează componența de online ca element cheie pentru distribuția de produse către partenerii cheie și clienții finali din România.

Dotarea organizațiilor cu produse textile reprezintă o componentă foarte importantă pentru orice activitate lucrativă. Astfel, utilizând echipamente de calitate la locul de muncă, satisfacția angajaților și percepția clienților despre activitatea desfășurată va crește. Mai mult, utilizarea de produse conform legislației în vigoare asigură un grad sporit de siguranță și igienă la locul de muncă.

Utilizarea de produse textile personalizate permit fiecărei companii să se diferențieze, ceea ce conduce la creșterea expunerii brandului organizației și a încrederii partenerilor dumneavoastră, reprezentând o investiție pe termen mediu și lung.

 

Noua platformă online MariposaIndustrial.ro

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu un magazin online care poate să vă furnizeze rapid și la un preț corect produse de calitate. Prin magazinul online Mariposa Industrial ne propunem să furnizăm o gamă variată de produse textile personalizate, direct accesibile prin comanda online.

Noul magazin online vă propune prețuri avantajoase pentru echipamente textile de protecția muncii cât și alte produse textile personalizate, precum confecții textile copii, tricouri, șepci, uniforme medicale și accesorii pentru domeniul HORECA. Prin activitatea pe care o realizăm ne propunem să susținem segmente cheie din economia românească.

 

Facilități online pentru parteneri:

Strategia companiei noastre este de a crește cu ajutorul partenerilor serioși ce își doresc o colaborare pentru vânzarea și comercializarea de produse textile. În acest sens, noua platformă online Mariposa Industrial, este dotată cu o secțiune a clienților ce doresc să colaboreze în regimul B2B. După înregistrare, fiecare nou partener intră într-un proces de analiză, urmând să i se ofere beneficii comerciale ce includ reduceri permanente, acces la o gamă exclusivă de produse, disponibilitatea de a prelua/actualiza produse prin acces XML și informații în avanpremieră despre noile colecții ce urmează a fi disponibile pentru vânzare sau distribuție.

Deoarece noul magazin online se adresează și specialiștilor din domeniile menționate, Mariposa Industrial este o platformă deschisă și către persoanele fizice, aceștia având posibilitatea de a comanda o gama variată de produse ce se află pe stoc.

 

Despre MARIPOSA AMC ART S.R.L.

SC Mariposa AMC ART SRL a fost înființată în 2013, având ca principal obiect de activitate producția de hainuțe pentru copii, cu vârste cuprinde între 3 luni și 12 ani.

In decursul celor 6 ani de activitate am devenit cunoscuți pe piața din Romania utilizând marca Li Via, am crescut de la 1 angajat la cei 13 angajați pe care îi avem în momentul de față, și avem colaborări cu magazine din alte orașe ale Romaniei cărora marfa le este furnizată în mod constant.

Colecțiile noastre, realizate în serii mici sau unicat sunt create pentru a le oferi clienților nostrii o adevarată lume de basm. Fiecare persoană este diferită. Scopul nostru este să îndeplinim cerințele tuturor clienților și să aducem zâmbetele pe chipurile celor mici. Hainele lucrate manual înseamnă mai mult decât calitate, înseamnă perfecțiune.

Calitatea reprezintă principala noastră preocupare, așadar Li Via garantează că doar persoanele cu o pregătire profesională temeinică sunt implicate în procesul de producție. Atenția la detalii reprezintă cheia necesară pentru obținerea calității dorite.

Începând cu anul 2018 s-a ivit o oportunitate comercială deosebită și cu potențial pentru atelierul nostru, începand astfel să realizăm produse textile industriale, produse specifice utilizate în procesul de producție al fabricilor din sectorul automotive, echipamente de producție, tricouri, uniforme medicale și accesorii pentru domeniul HORECA.

Magazinul online și echipamentele utilizate pentru producția și personalizarea produselor textile au fost achiziționate prin Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Mesajul managerului MARIPOSA INDUSTRIAL:

Prin accesul la finanțare europeană am extins începând cu 2018 gama de produse și servicii pe care le oferim clienților noștri, existând posibilitatea dea satisface mai multe cerințe speciale pentru întreprinderile mici, mijlocii, dar și pentru multinaționale. Utilizând o platformă eCommerce adaptată cerințelor noastre,  vom avea posibilitatea de a prelua mai multe informații valoroase de la clienții și partenerii noștri, fapt ce va ajuta la îmbunătățirea rapidă a produselor și serviciilor oferite constant.

Mediul online ne-a creat oportunitatea de a ne concentra resursele spre a furniza produse mai bune rapid, personalul companiei alocându-și resursele spre inovație.

Lopez Stefano

Manager Mariposa Industrial

 

Mesajul meu referitor la acest magazin:

         Prin activitatea pe care o desfășurăm zilnic, facem tot ce ne stă în putință pentru a ajuta antreprenorii din România să-și dezvolte afacerea pe Internet, astfel am contribuit cu experiența noastră pentru a implementa online acest magazin online nou. Ne bucurăm de fiecare dată când clienții aleg soluțiile noastre pentru desfășurarea afacerilor online și mai mult de atât ne bucurăm pentru că avem ocazia să susținem producătorii din România. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.