Google Plus ofera acum posibilitatea de a inregistra si conturi de firma

Acum cateva luni mi-a fost blocat contul de firma deoarece l-am inregistrat ca persoana fizica. Stiam ca firmele inca nu pot activa in aceasta retea de socializare in curs de dezvoltare.

Google Plus a devenit un serviciu disponibil si pentru companii.
Motivele pentru care firma ta ar trebui sa fie aici sunt numeroase si difera in functie de tipul afacerii pe care o administrezi.

Mi-a placut foarte mult prezentarea urmatoare!!!


Desi paginile de pe Google Plus seamana cu cele de pe Facebook am observat ca aici se pune un accent mai mare pe interactiunea cu utilizatorii. Paginile de Google Plus iti ofera acum un canal mai facil de comunicare cu clientii actuali sau potentiali.

Daca consideri ca a venit momentul sa faci si tu o pagina am publicat mai jos si un clip care explica acest proces.

Articolul are 3 comentarii

  1. bla Reply

    o sa prinda si inca cum!!! posibilitatea de promovare pe G+ e incomparabil mai buna – deci dai un ban, dar stii pentru ce-l dai. spre deosebire de publicitatea pe FB care aduce mai degraba a publicitate off-line – o vede tot poporul, dar nimanui nu-i pasa.

  2. Dragos Reply

    Era o poza care circula pe retelele sociale una cu vestul salbatic si una cu un loc foarte aglomerat … cam asa vad si eu lucrurile. Mai mult decat atat Google cred ca a reactionat din „impuls” cu G+ ca o reactie la Facebook …

  3. Andi Reply

    Un articol foarte bun. Mi-a facut foarte mare placere sa-l citesc. Acum Google+ este o retea de socializare mai mult decat esentiala atunci cand vrei sa implementezi o strategie de social media marketing.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.