Cum sa-ti alegi avocatul care te reprezinta

In ultima perioada m-am lovit de mici probleme birocratice despre care prefer sa nu mentionez in acest articol.

Cu toate acestea vreau sa va impartasesc si voua experienta pe care am dobandit-o in urma acestui eveniment care s-a finalizat cu succes.

Intamplator sau nu, mereu m-am lovit de situatii care necesitau asistenta juridica.

Am cunoscut peste  5  avocati specializati pe diverse tipuri de cauze.

Pana acum cateva saptamani nu am cunoscut un avocat de care sa fiu complet multumit.

In opinia mea cand iti alegi avocatul trebuie sa iei in considerare urmatoarele:

1. Sa aiba o recomandare puternica din partea unui alt avocat (care nu se ocupa de cauza pentru care ai tu nevoie) sau a unei persoane care a lucrat cu el in situatii mai complicate.

2. Sa fii tratat de parca ai fi singurul lui client. Ma refer la situatiile in care ai de facut o recomandare sau ai nevoie de un sfat despre cum trebuie procedat intr-o anumita conjunctura.

Raspunsul prompt este un semn de incredere semnificativ. Nu as colabora niciodata cu un avocat pe care nu poti sa-l contactezi daca ai o problema urgenta din simplul motiv ca si-a terminat programul sau ca este weekend.

3. Sa faca parte dintr-o casa de avocatura puternica, care lupta pentru a avea o pozitie consolidata pe piata de servicii juridice din Romania.

4. Sa nu aiba cele mai mici onorarii de pe piata. Un specialist trebuie platit corespunzator pentru a-si putea exercita activitatea in conditii de performanta.

5. Dupa prima discutie pentru o anumita speta sa ai certitudinea ca a inteles situatia si va face tot ce-i sta in putinta pentru solutionarea problemelor.

Colaborand cu casa de avocatura Boboc & Asociatii pot afirma ca am fost complet multumit de serviciile lor si ii voi recomanda cu incredere prietenilor.

In semn de multumire public acest articol!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.